Kommunisterna kanske inte åt barn, men de kokade dem för att gödsla åkrarna.

Citat av Silvio Berlusconi.

Inte så att jag tycker att han är en vettig människa eller så men det här var faktiskt lite roligt sagt.
Sitter och försöker skriva en text om honom på italienska som ska vara inne idag... Som vanligt har jag inte börjat, men vad gör väl det.
Hoppas fortfarande på nationellaprovet, skulle vara så sjukt jobbigt om jag skulle behöva göra om det. Kanske får jag veta om ca 40 minuter. Huuu.

Har ett läxförhör i spanskan imorgon, har ju så klart inte tränat på orden. Jag är verkligen en sista-minuten-människa. Ibland är det bra.

Har fått några extra arbetspass i veckan, det känns bra. Även fast jag inte är helt säker på av vem jag fick dem, hehe! Jobbade hela helgen och det gick superbra!

Har köpt en morsdagspresent, en dag sen - I Know, men den var jätte, jättefin! Har tjatat om min studentskylt, så mesttroligt blir det väl att fixa den imorgon innan jöbet med mami.

Det är så lite kvar nu, det går sjukt bra nu.

È più forte di me - Det är starkare än mig.

Jag kan inte hjälpa det.
.
Sitter och försöker febrilt nöta in 200 glosor, ungefär 17 olika verbböjningar, cirka 8 texter samt alla möjliga meningsuppbyggnader på italienska... Kan knappt det på svenska. 
Känns mindre bra inför provet imorgon, mycket mindre bra. Blir så inspirerad att ta tag i annat, så klart.


'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up


20 dagar känns så långt bort.

Idag är det precis 20 dagar kvar till den dagen som ska vara den lyckligaste i hela mitt liv. Det som jag har sett fram emot i ungefär i 11 av mina 13 år i skolan kommer äntligen att gå i uppfyllelse, att få sluta skolan. Men de tretton åren jag har gått i skola har gett mig väldigt mycket, så i grund och botten är jag ju glad för att ha blivit tvingad att stå ut med pesten.

Som om det inte kunde bli bättre har jag långhelg nu och har tillbringat de senaste dagarna med några av de värdefullaste människorna i mitt liv. Nu har de dragit iväg norrut igen och jag är hemma och borde plugga. Eller jag ska, vet bara inte hur man börjar för jag har totalt glömt bort hur man gör.

Var och bowlade igår och det gick utan tvekan åt skogen för mig. Aldrig, aldrig har det nog gått så dåligt. Innan det var jag med Maria och shoppade en hel massa till hennes blivande hem, jag är inte lite avundsjuk. Kvällen innan det så var vi ett gäng till stugan och hade det mysigt. Jag, Maria och Ewi bastade och badade i havet. Sjukt kyligt.
Nästa vecka har jag Nationella prov i matte, ett prov i italienska samt en muntlig finskauppgift. Förutom det så har jag några skrivuppgifter i svenska och en skrivuppgift + muntlig uppgift i italienskan kvar. Sen är det över gott folk.
Ett fattigt urval av mina bilder från senaste överföringen från kameran. Bättre nästa gång.
Adios Amigos!

Tonight, we are young so lets set the world on fire.

Känner hur mycket jag bara vill ta studenten. Ha sommar och leva livet. Fyyyy vad jag längtar. Ser framemot helgen också.
Har arbetat min andra dag på ICA här i Gammelstad, det var SUPER. Trivs verkligen! Torsdag ska jag dit igen och på söndag. LALALALALALALA pengar <3

( )

Jag hatar skolan. HATAR, HATAR.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!