ICA - the place to be.

Idag kramade jag en gammal klasskompis mamma och fick alldeles för mycket koffein i blodomloppet (läs: alldeles för lite blod i koffeinomloppet). Jag höll även på att börja gråta när det kom in två killar och luktade precis som alla gjorde i Ghana.
Igår var två unga män med rötter från tornedalen och handlade, deras samtal värmde mitt hjärta.
Förra veckan fick jag hålla mig för att berätta åt en Indier att hans karma hade sjunkit så lågt att han skulle återfödas som en liten mört på grund av vad han hade stulit.
Varje dag kommer minst ett tiotal charmiga småbarn in och mitt hjärta smälter.
Igår hade min chef chokladkrig i fikarummet, en oskyldig krigare med finskt efternamn fick ta smällarna.
För två veckor sedan började den gulligaste gubben att gråta för att han hatade cancer så mycket.
Igår blev jag sårad ända in i själen för att den oskyldige krigaren med finskt efternamn inte vågade äta vattenmelonskivorna jag hade skurit, eftersom han trodde att jag hade kryddat den med arsenik eller dylikt. Det var dock bara han som förlorade på det egentligen då jag åt upp alla själv.
Varje dag hör vi dragspelstrudelutten och "HELLOO MY FRIEND" och inte en enda sekund tycker vi att det är lite uttjatat (Den sista meningen DRYYYYYPER av sarkasm)

Annars så vill jag bara meddela att jag trivs väldigt bra med "Ica-gänget" och på Ica. Idag har jag fått lönlönlön, ingenting slår känslan när man har fått lön!

Adios.

I'm nobodys fool.

Idag är en bra dag.
Har varit och välkomnat Jessica, som jag har längtat <3
Nu ska jag chilla tills Mirjam och (kanske) Anna anländer till gränderna, då ska jag dit på mys. Love.

Charmant.

Jag sitter här vid datorn i mitt fina rum och har ansiktsmask på mig och bara chillar... Gjorde däremot nyss en upptäckt som jag ville dela med mig av här. Ansiktsmasken jag har på mig lämnar kvar glitter när man har tvättat bort den. Jag håller på att bli en glittrande vampyr, woop, woop. Som jag har längtat! Nä, men alla som känner mig vet att glittrande saker är bland det bästa som finns och nu kommer jag att glittra. Tänk när jag ska sitta i kassan nästa gång på jobbet... Tror att det kommer att vara episkt!
Nu ska jag sluta svamla, men jag längtar i smyg ;)

I'lll be your platina.

Det suger, suger, suuuuuuuuuuuuger att jag jobbar imorgon.
Jag kanske måste strypa en igelkott eller på något annat sätt ta livet av något litet och oskyldigt. Känner en viss frustration, men annars mår jag bra.
Godnatt.

His eye's on the sparrow and I know he watches me.

Efter en jättebra helg så fick jag ett brutalt uppvaknande imorse.
Och det suger verkligen att vara hemma själv idag. Ingen att prata med, bara sitta och tänka, analysera och deppa, hatar det. Tänkte ta en powernap, men jag vet inte om det är lite försent nu.



I'll be there in a heartbeat.

Har haft en sjukt bra helg i Alta och längtar till nästa.
Jag lever i en resväska och mitt rum ser ut som ett bombnedslag... prioriterar inte riktigt städningen just nu, så kom inte hit.
Har även vänt på dygnet rejält och somnar aldrig inna 3... Nu börjar jag dock vara lite sliten och det är läggdags för ett tag sedan för mig. 
ade det väldigt mysigt i storforsen idag med mostrar med respektive och ungar, Tobbi och Elsi kom också. Fotade tills mitt batteri dog på både kameran och mobilen. Badade fötterna i forsen och önskar att jag hade tagit med mig bikinin så att jag hade kunnat hoppa från klipporna. Men nästa gång! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godnatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!